Vännernas aktiviteter

Bibliotek
Vännerna driver ett eget litet bibliotek. Lånetiden är på sex veckor. I biblioteket kan du även låna filmer. Dessa får du låna i en vecka som medlem och det är då gratis.

Filmvisning
Vissa kvällar eller lördagar kommer vi att visa noga utvalda filmer! Vid sådana tillfällen bjuder vi på lättare tilltugg så som popcorn och något att dricka. För tillfället är inga visningar spikade, men vi är öppna för önskemål från deltagare, både vad gäller filmer och tider!

Kvällsöppet
Tisdagar och torsdagar håller vi kvällsöppet fram till klockan 19 i aktivitetshuset. Då kan du fika och umgås med andra medlemmar. På tisdagar mellan 16.00- 18.00 har vi en textilgrupp. Där syr vi och skapar tillsammans.

Torsdagsmiddag
Torsdagsmiddagen är till för vännerna som är med och hjälper till med att göra nått. Man får gärna vara med och bestämma vad som skall lagas. undrar ni nått så fråga Ingegerd Nilsson det är hon som håller i det. Kostnad: runt 20 kr.

Fester
Ett par gånger om året håller Vännerna fester på aktivitetshuset. Kräftfesten och surströmmingsfest på hösten är ett stående inslag.

Resor
Aktivitetshusets vänner kommer att arrangera två kortare resor och en längre resa under 2020.  Resorna kommer vara till reducerat pris för deltagare och medlemmar i föreningen Aktivitetshuset Vänner.

Föreläsningar
Föreningen Aktivitetshusets vänner bjuder in gästföreläsare och håller egna föreläsningar om allt från mental ohälsa till att prata med myndigheter.

Medlemsmöten
Utöver årsmötet håller vi medlemsmöten för alla medlemmar några gånger om året.

Kommentera